”No more fucks to give” …

I måndags var jag med fyra väninnor på Scandinavium för att titta på den utsålda Mia Skäringers show ”No more fucks to give” som har slagit rekord i antal sålda biljetter.

Själva satt vi bekvämt med lite bubbel, kaffe och tilltugg i en halvrund soffa för fem.

Även om jag såg fram showen hade jag nog inga större förväntningar då jag tycker i grund och botten att ibland kan det bli lite ”manshot” även om jag är full medveten att Mia är gift med en man och att det mesta handlar om att öppna ögonen för mycket som fortfarande händer i vårt samhälle med humor och inte.

Självklart delar jag mycket av det som sägs i feministiska debatter men jag är även den som har nog i mitt liv haft även fördelar tack vare att jag är kvinna så delar mycket men inte allt av det som sägs i vissa forum, kontexter osv… Med den inställning hade jag därför inga större förväntningar men det visade sig att jag tyckte inte alls i denna showen att hon gick för långt i sina sarkastiska och allvarliga samtal till oss i publiken.

Showen är 2 1/2 timma lång och det är enbart Mia som uppträder med ett enda undantag. Variationen mellan allvar och humor, mellan samtal, sång och skratt gör denna show verkligen sevärd.

Showen började vid 20 och slutade 22.30. Den enda felet vi gjorde var att inte kolla i förväg när bussarna till Borås gick då en avgick precis vid 22.30 och just den hade vi nog tagit genom att gå 5 minuter innan slut.

Nu fick vi istället vänta på nästa som gick 23.30 och här är vi i Borås halv ett på natten och då jag hade gått upp kl. 5 på morgonen var jag mer än trött =)

Tack Ann-Louise, Tania, Theresa och Eva för en super trevlig kväll <3 Fick även så fina födelsedagspresenter att man kunde tro att det är 50 jag har fyllt och inte 48 <3 TACK snälla ni !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *