Myshelg och födelsedagspresenter…

Klockan är 6.25 och jag sitter på Landvetter och tar en kaffe då jag har precis lämnat min väninna Mikaela som ska nu flyga hem till Sigtuna efter en skön och lugn helg i Borås.

Då det är så tidigt och mitt jobb är bara 15 minuter från flygplatsen tänkte jag sitta här en stund och titta på människor som ska iväg, som kanske är förväntansfulla över kommande resa eller titta på affärsmän/kvinnor som ser sådär ”busy” ut i sina välskräddade kostymer och portfölj.

Igår vid 11 kom mor och fikade med oss. Hade köpt lite tårta för att fira att hon den 8/11 för 48 år sedan hade fött mig =)

Nicole var också med förutom MIkkan så vi satt en stund och pratade om allt mellan himmel och jord. Fyra generationer representerade då Nicole är 17, Mikkan 30, jag 48 och mor 70.

När Nicole gick till sin pappa och familj för att laga middag till de då det var fars dag igår hade Mikkan och jag en fortsatt ”slapp” söndag med Netflix och hämtmat. Vi älskar båda att bara mysa utan några måsten och har inget behov att hitta på en massa saker, inte så rastlösa som många andra är helt enkelt och det får man väl säga är på gott och ont =)

Måste visa vad jag har fått som födelsedagspresenter för även om det inte blir en massa paket längre så blir det åtminstone några.

Min dotter gav mig några finare hårsnuddar, en ursnygg bubblig djup tallrik från Mateus och så denna fina pyjamas som jag redan använt i helgen.

På bild provade jag den med ett par somriga guldiga flippisar jag också hade fått i födelsedagspresent.

Inte så användbara just nu men kanske att jag kan åka till värmen igen innan nästa sommar? Man kan alltid hoppas så att jag kan inviga de …

Och förutom allt detta så har jag även fått min nya mobil, en Iphone 11 Pro Max och den goda middagen på Gyllene Sleven där jag hamnade mitt i en mordutredning just på just min födelsedag (se tidigare inlägg).

Jag tycker att högtider och födelsedagar är oftast jobbiga då de präglas av förväntningar som sällan levs upp till men i år fick jag en mysig dag och helg <3

Nu är dock snart klockan 7, ska dricka upp min numera kalla kaffe för att sedan bege mig till mina lektioner och kollegor.

Ikväll ska jag också på en rolig grej med några väninnor så tur att jag hinner hem innan jag ska iväg igen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *