Thailand i Göteborg …

Godmorgon <3

Jag älskar söndagar, vaknade tidigt (som vanligt), har kokat kaffe och sitter här i sängen med Molly sovandes på mina ben, datorn och Mikkan som ligger och sover.

Igår hämtade jag nämligen min väninna Mikaela på flygplatsen då hon kom hit för att umgås men även för ett jobb hon hade i Göteborg som jag självklart följde med på.

Som ni vet kom jag hem förra veckan från underbara lilla ön Koh Lipe och igår fick jag uppleva Thailand igen genom att gå till läckra restaurangen Moon Thai Kitchen.

Vilken härlig miljö, har ni varit där? Alla detaljer, färgerna, miljön i sin helhet. Riktigt trevlig stämning med härlig personal. Vi förstod snabbt att denna restaurang är v ä l d i g t populär då redan vid 16 tiden kom en massa förväntansfulla kunder och vid 17 var det typ fullt?

Helt otroligt men även så kul när verksamheter går bra! Ska du dit måste du testa deras härliga drinkar för de första gästerna var där just för en mumsig drink innan maten.

Denna var min favorit!

Drinkar, maten och desserten!!! Så himla gott!!! Den här desserten var frisk och fräsch när man inte vill avsluta en middag med en tung sådan.

Ett par härliga timmar med goda smaker i en härlig thailändsk miljö som får mig att längta tillbaka till palmer, sol och kristallklar vatten.

Väl hemma blev det en gammal film från 80 talet med Michael J. Fox och lite godis till den =)

Idag är det söndag och när Mikkan vaknar ska vi bara ha en skön sådan … Alla vaknar inte vid 5.30 en söndag som jag gjorde idag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *