Att fylla år med att vara med i en mordutredning …

Igår fyllde jag alltså 48 år och när min väninna Ann-Louise berättade att de var ett sällskap som hade bokat bord för middag med ”Mordet på Gyllene Sleven” här i vår småstad ovanför restaurangen ”The Company” blev jag så sugen på att följa med och voilá så fick jag det!

Susanne, Ann-Louise och jag möttes upp en stund innan för lite bubbel på Townhouse.

Kan vara en av de större Aperol flaskor i Borås som Ann-Louise håller i?

Så trevligt att så mycket folk var ute …

Kanske inte den bästa bilden på oss tre men hade ingen annan <3

Från Townhouse till detta …

Det kändes verkligen att vi förflyttades tillbaka till 40-talet när vi kom in till denna lokal som hade omvandlats till restaurangen Gyllene Sleven där vi skulle ta del av ett skådespel kring ett mord som hade begåtts.

Fantastiska duktiga skådespelare, god mat och underbart trevligt sällskap.

Tack Ann-Louise för en mysig kväll (trots mordfall) och tack alla vid vårt bord för uppvaktning med högaktig sång i slutet av middagen <3

Tack även till alla som har skickat sina grattis hälsningar till mig på Instagram, Facebook och alla möjliga kanaler som idag används. Det är faktiskt trevligt att få lite extra uppmärksamhet en sådan dag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *