Nyttig sallad …

Apropå dokumentären jag rekommenderade i förra inlägg … =) Igår gick jag till Fruits & Friends och köpte en av deras goda sallader med falafel.

Sanningen är dock den att dessa sallader äter jag när jag hinner köpa de efter jobbet eller när jag är ledig och hemma i Borås då sallader och fika/godis tillhör nog min kostcirkel som jag skulle behöva ändra lite =)

I vår småstad har vi två mysiga ställen som serverar färska juicer/fräscha sallader och bowls av alla möjliga slag. Misstänker att kundkretsen ökar när vi blir mer och mer medvetna om hur viktigt och nyttigt det är med frukt och grönsaker.

Nu är jag på jobbet och tar lite kaffe paus medan jag förbereder några lektioner. Skönt att ligga lite före i planeringen när det går då detta inträffar inte speciellt ofta =)

Dator, kaffe och en lugn timma framför mig med Skinner och Pavlov (namn inom beteendeperspektivet) då jag ska förbereda en presentation på behaviorismen.

En dag kvar som 47 åring förresten =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *