The game changers …

Har ni hört talats om dokumentären ”The game changers” på Netflix? Det är Arnold Schwarzenegger (hur många fler än jag måste googla hans efternamn för att kunna stava till det? =), Jackie Chan och James Cameron som bland annat ligger bakom denna nu omtalande dokumentären som nog har påverkat flera att öka det gröna och minska eller kanske tom. helt utesluta kött på sina måltider.

HÄR trailern.

Personligen tycker jag att dokumentären var riktigt snygg gjord om man nu kan säga att en dokumentär är snygg filmad och berättad. Musiken, människorna, de intressanta och otroliga prestationerna som vissa atleter når och de intressanta slutsatserna som forskarna som visas upp i dokumentären har kommit fram till kan inte annat än att påverka dig.

Självklart är dokumentären inriktad mot en viss inriktning och visst ska man alltid ta det mesta med ”en nypa salt” men man ska nog inte heller förkasta det som sägs helt.

För egen del tänker jag inte bli någon elitidrottare, bli starkaste kvinna på jorden eller springa någon ultramaraton men självklart vill jag som majoriteten av oss kunna hålla mig frisk och att kosten påverkar vår hälsa är definitivt ingen nyhet. Ska tilläggas för egen del att min kost har de senaste åren baserat sig på sött och sallader och inte speciellt mycket på kött (som jag sällan äter ) och det söta tog de ens upp i dokumentären, hahaha! Äter inte heller ägg (bara i sockerkaka) och dricker ingen mjölk (bara i kaffet) då ägg och mjölk tas också upp i dokumentären.

Vad sägs om att denna man är född 1957?

Oavsett skepticismen tycker jag definitivt att det är en helt fantastisk dokumentär som vill få bort myten om att bara riktiga män äter kött vilket har varit en intressant marknadsföring nu när jag nästa vecka ska ta upp klassisk betingning i min kurs i psykologi.

Detta är ett litet tips från Netflix …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *