Jet lag och tre timmars sömn …

Vid 1 tiden inatt vaknade jag och kunde inte somna med undantag för en liten liten stund på ca 30 minuter. 3 timmar har jag sovit totalt och vid 5 var det bara att gå upp för att åka till jobbet.

Lång dag med 4 lektioner och möte så kom hem vid 19 tiden helt snurrig i huvudet av sömnbristen. Nu håller jag tummarna för att kunna sova natten som kommer och att min jet lag nöjer sig med en jobbig natt.

Ska nu bara försöka hålla mig vaken för att titta på Magdalena och Hannas nya program på TV3, ”Systrarna Graaf” då Maggan har jag träffat några gånger och vid ett tillfälle försökte hon även ”rädda mig” från en liten tråkig dejt. Hahaha!

Vet helt enkelt hur underhållande hon kan vara så ska bli kul att se hur programmet är.

Nu ett varmt bad, mjuk morgonrock och lite tv innan kudden väntar… Läääääängtar <3

4 thoughts on “Jet lag och tre timmars sömn …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *