Födelsedagsveckan inleds …

Medan jag var på Koh Lipe för bara ett par dagar sedan insåg jag att på måndag (idag) inleds min födelsedagsvecka för har sett att flera firar hela veckan genom att hitta på eller skämma bort sig själva med det där lilla extra.

Själv får jag nog inse att jag hade en sådan vecka förra veckan istället för idag var det bara att hoppa upp från sängen kl. 5 på morgonen och nu är jag dödstrött trots att kl. är bara 19.

Tillbaka till jobbet, till mina fantastiska kollegor/vänner på jobbet och självklart till mina lektioner. Skönt att vara igång och skönt att måndagen är gjord får jag väl erkänna också.

Tillbaka till min födelsedagsvecka som jag ska nog inleda med en dokumentär på Netflix, att redan nu ta på mig min lilla pyjamas och kanske tom. somna innan dokumentären är slut? En blandning mellan min tidiga morgon och lite jet lag på det ledde helt enkelt till en sömnig cocktail =)

Får se hur länge jag orkar hålla mig vaken? Gissar att innan 22 är jag i drömmarnas värld …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *