Sea la vie drink och krispiga rullar …

Idag var det dags för oss att lämna den lugna och söta ön Koh Lipe för att med båt och taxi ta oss till Krabi där en övernattning nu väntar ca 5 km från flygplatsen.

Igår kväll blev det en drink, deras egna (på bild) på Sea la vie tillsammans med några krispiga rullar som blev vår middag.

Väckarklockan kommer att ringa 4 på natten/morgonen då en tidig morgonflyg väntar så ligger här på hotellrummet och har redan fått ta emot ytterligare en underbar tidig födelsedagspresent (fyller 48 nästa fredag) som jag blev så glad för, en uppgradering på flyget så ska sitta skönare med möjlighet att fälla upp benen vilket för mig är FANTASTICO då jag lätt får stickningar i benen och en långresa kan förvandlas till en rätt så tråkig sådan när jag får ont.

Nu med denna uppgradering och stödstrumpor kan jag nog tänka mig att den bli tom. behaglig <3

Imorgon när jag mellanlandar på Arlanda och ska där spendera några timmar innan flyget till Landvetter väntar kommer jag med ett sista inlägg från dessa dagar på Koh Lipe men nu är det dags att ta fram mina resekläder, ta en dusch och lägga mig i tid <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *