En ny dag på Koh Lipe …

Igår, torsdag, började dagen med att vi istället för att äta av hotellets frukost gick till kaféet Tropical på Walking Street och mumsade i oss en av deras goda och nyttiga bawl.

Det svara valet bestod bara i att välja och ja, det var riktigt gott med något annat till frukost. Jag skulle kunna leva på bawls om någon bara gjorde de till mig och helst serverade de mig så som de är på bild =)

Kaféet som de flesta andra mindre butiker, apotek, 7eleven, restauranger och barer ligger som sagt på Walking street som är typ den enda shopping gata här på Koh Lipe.

Vi gick sedan tillbaka för att ligga vid hotellets sköna solstolar men medan alla solade så låg jag i skuggan då jag hade nog solat lite för mycket axklarna dagen innan och hade redan bestämt mig innan för att jag inte skulle just vara under solen.

Efter någon timma tyckte nog moder natur att det var dags för lite regn för från ingenstans började det regna som sällan skådat.

Låter två bilder från en trappa bredvid hotellets restaurang tala för hur mycket det regnade …

Några som var väldigt glada över vädrets plötsliga omvändning var några barn som har blivit kompisar här på semestern. De sprang och hoppade i poolen medan regnet öste på de. En dag de lär minnas <3

Bara att njuta av lite kaffe under tak för att sedan passa på att gå till hotellets gym medan det regnade. Efter ca 2 timmar var det strålande sol igen.

På denna enkla restaurang satte vi oss och beställde en filé av fisken jag håller i.

Mätta gick vi och tog dagens massage och jag valde kokos massage (ca 130:-) på 1 h i tron att den skulle vara mjuk och skön till skillnad från de Thai massagen jag tidigare gjort. Kunde inte haft mer fel =) Förstår inte hur starka händer kvinnor har här och någon gång måste någon skada uppstå känns det som då jag var väldigt nära på att be henne sluta massera på ett ställe men höll tyst =)

Man får nog säga till om man inte vill ha en liten mer smärtsam massage som dock troligtvis är bra för både cirkulation och annat =)

Lite ömma i kroppen blev det vår favoritbar som fylldes snabbt på efter att jag tagit bilden. Många surfare från hela världen och en skön och glad stämning. Messade till min dotter att när hon en dag ska ut och resa runt i Asien som hon planerar att göra måste hon bara hit. Stället känns tryggare då ön lockar nog inte de som vill bara festa då den beskrivs som sömnig.

Min trogna vän …

Nu är klockan strax efter 8 på morgonen här, det regnar så vi får se hur länge det gör det och denna sista dag på ön anpassas efter vädret <3

2 thoughts on “En ny dag på Koh Lipe …

  1. Så härligt. Ja när det regnar så regnar det kort och intensivt o varmt. Sitter på Relax bay på Lanta och just nu sol. Väldigt varmt o skönt. Massage jamen du måste be om soft massage ??. Hur klarar du 1h …? ??

    1. Jag har klarat 1 h i 5 dagar gällande massage men de första 4 vet jag inte om de inte skapade mer smärta än annat, hahaha! Blodcirkulationen måste iaf. ha kommit igång =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *