Middag med fötterna i sanden …

En av de positiva delarna att åka hit är att maten är billig. En lunch eller middag går på ca 50-70:- vilket är underbart då det smakar också fantastiskt gott.

Det finns dock en steakhouse precis vid ingången till Walking street och ca 300 m från vårt hotel som har nästan svenska priser vilket är helt ok så klart (till skillnad från priserna i New York i somras). Igår kväll gick vi dit och borden ligger på stranden så du kan sitta och njuta av middagen med fötterna i sanden. Den känslan!!!

Jag hade tänkt testa något märkligt på deras menyn ”Lobster Burger” men den var slut sa de så tog en kycklingburgare som var helt ok men maten här är mycket godare på de billigare små och enkla restaurangerna tyckte vi båda.

Något jag dock provade är den blåa Margarita som verkar vara lite av en favoritdrink här på ön då flera beställer in den.

Efter middagen satte vi oss fortfarande på en bar med eldshow bara 3 meter ifrån restaurangen för att titta på showen och ta min andra drink sedan jag kom hit. Två samma kväll är högst ovanligt för min del men den sista var mer godis än drink =)

Jag hade inte kunnat önska mig en skönare vecka än denna. Njuter, kopplar av och nu ska jag öppna upp den pocketboken jag köpte på Arlanda … Ciao så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *