Framme på Koh Lipe …

Nu är klockan midnatt och dags att snart sova här på ön Koh Lipe i Thailand där jag befinner mig och kommer att stanna fram till lördag.

Igår vid 15 tiden anlände vi med båt till denna lilla ö efter 12 timmars flyg, 4 timmar taxi och nästan 2 timmar båt =)

Det sämsta scenariot hade varit om vi hade åkt så långt för att få regn från morgon till kväll något YR tydligt visade skulle vara fallet men ibland som vissa på Instagram upplyste mig så har de väldigt mycket fel, speciellt när det gäller helt andra länder.

Idag har vi nämligen haft sol på förmiddagen, små regn från 14 tiden och en väderprognos som de säger här kommer att hålla sig resten av veckan. Att sola på förmiddagen och sedan njuta på mysiga barer, träna kanske en stund eller sitta vid poolen under en parasoll och läsa böcker är ändå helt ok för min del så bättre väder än jag trodde i slutändan.

Otroligt dåligt internet så vi har köpt nya sim kort att använda här under dessa dagar för att trots allt ha lite kontakt med omvärlden =)

Ikväll efter att ha ätit gick vi till en av barerna på Walking Street och där spelade vi 4 i rad och jag drack en watemelon shake (så himla god den är).

Än så länge är det få västerländska turister men desto flera från Asien vilket jag tycker är väldigt trevligt för det känns verkligen att man är iväg när inte var och varannan pratar svenska i ens närhet.

Som sagt, imorgon kommer ett par inlägg från ön men självklart finner du bilder och små video på Insta story (@michelacastellari) …

Här mimade jag bara, jag gjorde helt enkelt fisken, hahaha! Ingen har någon sångröst i vår famiglia Castellari tyvärr =)

Nu är klockan midnatt här och dags att lägga mig om en liten stund för att vakna och ta vara på de soltimmarna som kanske morgondagen bjuder på under de första timmarna <3

Buonanotte <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *