Smith Beauty …

Har en arbetsdag kvar innan jag har en hel veckas ledighet och blir det sol (vilket jag självklart hoppas jag på) blir det sköna dagar på stranden och blir det regn ska jag passa på att nyttja hotellets gym och komma igång lite med träningen som har definitivt tyvärr inte prioriterats.

Det bästa vore om det blir mestadels sol och ett par timmars regn mitt på dagen =)

Ska bli skönt oavsett faktiskt och som ofta när man ska iväg så vill åtminstone jag fixa till de där små ytligheterna som naglar och fransar.

Är så nöjd med längden och antalet för Emma på Smith Beauty här i vår småstad vet hur jag vill ha det <3

Igår på Smith Beauty gjorde Rimma mina naglar och hon är helt fantastisk när det gäller ballerina formen som innebär att de smalnar av. Personligen gillar jag nämligen inte den alldeles för fyrkantiga formen men smaken är som vi alla vet olika vilket är underbart att så är fallet.

Brukar sällan välja rosa som färg men kände för en ljus nyans nu när jag ska iväg och då fötterna är också rosa nu fick det bli lite pink såhär på höstkanten.

Dagen började med utvecklingssamtal för Nicole och mötte en gammal kollega i korridorerna på Bäckängsgymnasiet där jag en gång i tiden undervisade för ca 20 år sedan.

Utvecklingssamtalet gick bra och Nicole sköter sig vilket är alltid skönt att höra som förälder <3

Åkte sedan direkt till jobbet, sista lektionen avslutades 16.45 och när jag kom hem hämtade jag min resväska för att börja packa lite. Nu blir det ett varmt bad och så ska jag lägga mig i tid med en film på för är verkligen väldigt trött … Gäsp =)

2 thoughts on “Smith Beauty …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *