En bubblig lördag …

Igår förmiddag var jag hos Ann-Louise på Klinik Villastan och så fort man kommer in gör miljön och den lugna musiken att man kommer ner i varv och vill bara tillbringa där några timmar.

Som arbetsmiljö skiljer den sig betydligt från en klass med 30 tonåringar som du ska undervisa =)

Spa behandlingar är en slags regression, någon tar under en stund hand om oss och vi blir bara vaggade bland sköna dofter och mjuka händer.

Medan Ann-Louise tog emot och behandlade sina kunder gick jag och fixade mina fötter för om exakt en vecka åker jag på semester. Hade helst velat skriva ”till solen” men i skrivande stund är det bara regn som visas vilket självklart är väldigt tråkigt. Å andra sidan regnar det i en vecka så ökar sannolikheten att det blir sol?

Tror att min kollega Ulrica skulle nog påpeka att det inte är riktigt så man räknar ut sannolikheter men kanske =)

Vid 14.30 mötte jag sedan upp Ann-Louise och Marianne på Vinci där de åt en risotto medan jag nöjde mig med lite bubbel som dock påverkade mig (kanske för att jag var på tom mage).

Mysigt att sitta och prata en lördag lunch och verkligen njuta av nuet.

När jag kom hem strax efter 17 var jag såååå trött då bubblorna gjorde mig inte alls bubblig igår =)

På kvällen kom hem till Nicole kompisar och även om jag låg i mitt sovrum kunde jag höra delar av konversationen och framförallt hörde jag min dotters skratt för de är så otroligt hjärtliga. Att hon kallas för ”fniss Nicole” förvånar mig därför inte alls <3

Söndag kl. 9 och vid 11 kommer mor för att lämna till Nicole födelsedagspresent från min syster och samtidigt bli bjuden på lite kaffe och fika.

Vid 15 ska jag sedan fira en nybliven 50 åring!

2 thoughts on “En bubblig lördag …

  1. Haha vad kul att jag läser bloggen med just detta inlägg där jag blir nämnd?
    SJÄLVKLART är sannolikheten riktigt hög att du får sol på dig som till och med räcker till mig ???.
    Men du, gick in på bloggen för att titta på jackan du la ut på instagram häromdagen … så fin och nu är den borta för inlägget försvinner ju efter 24 timmar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *