Dags att välja nya glasögon …

Sedan en månad tillbaka har jag gått från styrka +3 i linser och glasögon till numera +4, något som verkligen har inneburit en otrolig positiv skillnad för mig.

Linserna är numera utbytta till den nya styrkan men mina tidigare glasögon räcker numera inte till för när jag kommer hem på kvällen tycker jag att det är skönt för ögonen att ta av mig linserna..

Därför behöver jag helt enkelt nya och därför var jag och tittade på utbudet =)

När man går till någon som verkligen kan glasögon ser de detaljer som man själv inte lägger märke till så noga, vilket blev väldigt tydligt när underbara Jenny, efter att jag frågade vad hon tyckte om de jag provade, svarade att dessa på bild behöver justeras för just nu är de inte rätt för mitt ansikte då jag har en för liten näsa och något större kinder.

Fluffiga kinder är min signum, hahaha! Hon visade i spegeln hur glasögonen vilar på mina kinder istället för på min näsa vilket de definitivt inte ska göra så klart … Vill förtydliga att mina hamster kinder är faktiskt naturligt fluffiga ifall någon tror något annat =)

Kolla den läckra detaljen … it s about details …

På måndag ska jag lämna tillbaka de så måste bestämma mig innan dess.

Vet inte om de är för stora för mitt ansikte? Tycker att de är riktigt kaxiga och klassiska så nästan ett givet val.

Hade jag haft den nya Iphone 11 hade jag inte behövt lägga ut suddiga selfies =)

Mina nuvarande (se bild nedan) som är nu för svaga är också från Chanel men tunnare och kanske mer eleganta men nu är det dags för ett par som är lite kaxigare tror jag …

Älskar glasögon <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *