Ombytta roller …

Igår kväll kom Ann-louise & Saga på middag då Nicole hade valt en av de goda recepten från Johannas bok Middag hos mig att göra till oss.

När jag kom hem från jobbet hade hon dukat och städat och som vanligt vill hon inte att jag ska finnas i närheten när hon lagar mat. Hon tycker bara att jag är jobbig och ställer bara frågor. Istället vill hon sätta på någon film att titta på medan hon står och fixar.

Har aldrig några invändningar mot att i de lägen inte vistas i köket, lämnar gärna över matlagning till henne som tycker är kul.

Hon hade under dagen gått och köpt ett set till av våra nya guldiga bestick så nu har vi 8 av varje även om jag funderar på att slå till med ett set till för 12 av varje är ännu bättre kan jag tycka …

Som majoriteten av kockarna så bytte ut (utan min vetskap) lite i receptet. Då hon själv inte gillar dijonsenap så hade hon inte med det vilket jag förstod direkt då den ljusare färgen inte stämde överrens med den i boken. Jag älskar senap i alla dess former så för min del hade den gärna kunnat vara med bland ingredienserna men kocken bestämde utifrån sina egna smaklökar och kan säga att den denna fläskfilé gryta var hur mumsig som helst även utan, bara lite blekare i färgen =)

Som dessert hade hon igår gjort den goda Nutella semifreddo som man kan inte annat än gilla … Riktigt trevligt att ha en dotter som gillar matlagning <3

Vi pratade om resor, jobb, drömmar och verklighet för att sedan sätta oss och titta på roliga inslag på youtube och som Grande finale bjöd Ann-louise och jag på en spontandans =)

Och vad vore livet utan skratt och självdistans? <3

Tack för igår <3

2 thoughts on “Ombytta roller …

  1. Hej! Måste bara få fråga var den vita vasen kommer ifrån? Så fräsig och var så fin ihop med dukningen. Kram till er och ha en fin helg i hösten :)

    1. Hej Åsa, ska kolla om en stund om det står något på den för jag minns faktiskt inte i skrivande stund var jag köpte den, återkommer … Tack snälla <3 Detsamma till dig...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *