Flyttar du hit får du boende & pengar …

Har du vid något eller tom. några tillfällen funderat på att sälja av allt och flytta till något ställe för att börja lite på nytt? Göra något wild & crazy nu när man är i medelåldern?

Ofta är det som bromsar den där frågan ”och vad skulle jag göra där?, var skulle jag bo?” Tänk om du får bo gratis och få betalt för att bo där?

Visst låter det för bra för att vara sant men detta är en verklighet på den grekiska ön Antikythera, men även i Vermont, Maine, Alaska, Chile och i Borgo di Candela i Italien.

Flyttar ni dit, börjar jobba eller sätter igång någon verksamhet får ni hus, mark, kontanta pengar och en mängd olika tillgångar.

Vackra Vermont med sin fantastiska natur kan tyckas vara en plats som många vill flytta till men då nya invånare behövs är den amerikanska staten beredd att betala 10.000 dollar under två år till de unga som åker dit och jobbar.

Den grekiska ön Antikythera erbjuder istället familjer hus, mark och 500 euro i månaden. Hur bra låter inte det? Varför inte öppna en liten Mamma Mia pensionat och välkomna bland annat svenska turister dit? =)

Candela, i Foggia provinsen i Italien erbjuder upp till 2000 euro till de som kan tänka sig flytta dit. Målet är att åter komma upp till de 8000 invånare som bodde där under 1990 talet.

Jag hade nog valt 2 år i vackra Vermont <3

Kanske att du nu fick tips om att leta fram passet, sälja allt och bege dig på en av dessa ställen som just söker Dig …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *