Antal bollar i mål: 1-1 & 0-5

När majoriteten av oss vid 90:e minuten med 4 minuters övertid kvar trodde att segern var våran så går Spanien och gör GOAL på övertid !!! Come é possibile? = hur är det möjligt?

Jäklar vad irriterande !!! Italien vann dock 0-5 men i Corriere som jag läste imorse nämner man segern med en väldigt liten artikel och där orden handlar mer om att fotbollen Gli Azzurri bjöd på var lite steril. Må vara med så sterila kan de knappast ha varit med det resultatet =)

Jag är överlag inte fotbollsintresserad alls men när det gäller stora turneringar som EM, VM och OS så tittar jag mer än gärna. Dock har jag ingen som helst aning om vad spelarna heter i Elfsborg och Bologna eller hur det går för de i tabellen.

När jag frågade mina elever igår om de skulle titta på matchen var det inte alls många som skulle titta vilket förvånade mig men å andra sidan är mina killkompisar i Italien mer intresserade av basket än fotboll så min förvåning är nog mer en produkt av generaliseringar än annat =)

Med den insikten att inte alla killar tittar på fotboll ska jag nu åka till jobbet, onsdag och vi befinner oss mitt i veckan <3

Buona giornata! = Ha en trevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *