Jobb & fotboll …

Fyra lektioner och möten stod på dagens agenda.

Vi mentorer förbereder oss för att på torsdag ha utvecklingssamtal med våra elever i årskurs 1 samtidigt som jag själv är inbjuden på min dotters utvecklingssamtal nästa vecka, något som jag definitivt inte tänker missa.

Skönt var det att komma hem då jag fortfarande har ont i lederna. Fyllde därför på badkaret med lite varmare vatten och la mig där en stund och njöt innan jag sedan tvättade även håret för att nu sitta i soffan och ha på teven med matchen Sverige – Spanien i bakgrunden.

Så länge Sverige inte möter Italien håller jag självklart på det svenska landslaget som jag tycker sköter sig bra denna kväll på Friends Arena.

Nu ska jag gosa lite med Molly som ligger här bredvid mig så ska jag titta lite mer aktivt på matchen en stund …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *