Vinn ”Mindhunter” …

Detta inlägg innehåller annonslänkar genom reklam för Adlibris

Som jag tidigare skrivit läste jag för över 20 år sedan boken ”Mindhunter” skriven av John Douglas.

Den boken streckläste jag trots att den är på engelska och nu när serien med samma namn finns på Netflix (läs bland annat här) tänkte jag läsa om den därav en beställning som kanske pga. influensan blev två av samma bok. Hahaha!

Just för att jag just nu har två böcker tänkte jag köra en TÄVLING på den! För alla som är intresserade av kriminologi, serial killers och profiling (låter lite morbid kanske) så är denna bok den alldeles perfekta för dig.

John Douglas är mannen som startade profiling inom FBI och i boken beskriver han hur han utifrån brottsplatsen och offret kan göra en psykologisk profiling på vem förövaren kan vara.

En otrolig intressant bok av en man som är en legend inom FBI trots några misstag som med Ted Kaczinsky. Även solen har sina fläckar helt enkelt men ingen kan ta ifrån Mr Douglas det enorma genomslag hans tillvägagångssätt har och har haft trots den skepticismen som finns och har funnits gällande detta.

Du att djupdyka i boken och du kommer att känna dig som en riktig FBI agent när du läser boken för denna är bättre en vilken kriminalbok som helst då den grundar sig på verkliga händelser där du får vara delaktig i hur han hjälper polisen i att hitta förövaren.

För att vinna boken ska du enkelt:

  • dela detta inlägg till din Facebook eller lägg ut tävlingen på din Instagram där du taggar mig @michelacastellari
  • kommentera här i bloggen och inte på Facebook detta inlägg med att skriva hur många säsonger av serien Mindhunter som har kommit ut på Netflix.

Vinnaren meddelas här i bloggen på lördag så håll utkik, dela, tipsa, kommentera så kommer denna bok till din brevlåda om du vinner den <3

Vill du beställa den finner du boken HÄR.

7 thoughts on “Vinn ”Mindhunter” …

  1. Älskar serien (2 säsonger finns på Netflix) vilket borde betyda att jag skulle älska att läsa boken, hoppas jag vinner!!!

  2. Jag har sett båda säsongerna så två säsonger finns på Netflix och jag hoppas på ett tredje snart!

  3. Netflix har givit ut två säsonger av Mindhunter och jag längtar redan efter den tredje.
    Har hört att boken ska vara bättre än serien så hoppas vinna, annars köper jag den, hehehe!

  4. Delat detta på fb och hoppas på tur att vinna denna bok . Då detta ämne intresserar mig . När mina döttrar var tonåringar sa de alltid att jag borde blivit polis eftersom jag var så bra på att snoka . Idag skrattar de när jag påminner om vad de sa . Kram å krya på dig ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *