Från imorgon, suck …

Klockan är strax över 20.30 och tittar jag ut känns det som att det är mitt i natten. Imorgon ska jag för första gången lämna bilen hemma och börja åka buss/tåg till jobbet då det är nu så mörkt och vägen är inte den roligaste att köra nu.

Bara att stå ut fram till mars månad =) Har nu dock en Ipad så att jag kan sitta och jobba/titta på film vilket kommer kanske (men bara kanske) att underlätta lite dessa långa resor.

Ja, ja, bara att göra det men det betyder också att jag nu måste upp en hel timma tidigare än vanligt, från 6 till kl. 5 imorgon … Suck … Kommer att vara något avis på min katt och vilja byta med henne när jag ska upp imorgon … Stor risk för det =)

Bara att stiga upp som en soldat och göra det, just do it i all sin enkelhet …

Nu ska jag läsa på lite inför morgondagens första lektion i psykologi och sedan ska jag njuta av ett skönt bad innan läggdags. Har ingen feber men har fortfarande ont i kroppen så hoppas på en god sömn så att jag vaknar utvilad imorgon.

Nu lite Freud och försvarsmekanismer innan badkaret väntar <3

One thought on “Från imorgon, suck …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *