Tips på produkter till din hud …

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens

En av de tillvalen jag gjorde när Nicole och jag flyttade in i nuvarande lägenhet som då var ett nybygge var badkar.

I 10 år hade jag längtade jag efter att åter få ligga i ett badkar med en massa skum så de extra pengarna var en ren investering som jag är så glad vi gjorde då badkaret är väl använd av både mig och Nicole.

Jag har lite torrare hud så har alltid några droppar av Body shops olja i vattnet tillsammans med denna ljuvliga dusch och badskum.

Hela denna serie får dig att dofta spa vilket en av mina kollegor även uppmärksammade när jag kom in i arbetsrummet.

Man blir lätt beroende kan jag lova dig så tur att de varar länge <3

Och när jag har badat färdigt antingen den krämen här ovan som är lite mer lättsam och underbar på huden eller den här nedan när jag känner i kylan blir lite extra torr.

Har du en torr hud så är just denna body butter precis vad du behöver.

Här i vår småstad har vi sedan flera år en Body Shop butik och det är där jag handlar alla mina butiker då jag tycker att man ska promota just småföretagare men om du inte har samma tur finner du dessa ljuvliga produkter även HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *