Ridlektion !!!

Det är lite mycket just nu … Två av mina klasser har skrivit prov idag så har dagens 45 prov att rätta plus de som har skrivits i psykologi och sociologi… Har nu suttit denna kväll och rättat ca 15 för att nu ta en liten välbehövlig blogg paus =)

Igår eftermiddag gjorde jag något riktigt roligt, jag var och red westernridning!!! Jag har gjort det tidigare då jag och Håkan som hade en underbar gård ute i Skephult var ute och red i naturen på de turer han erbjöd de som ville komma ut och rida på hans snälla hästar.

Som några av er redan vet så fick jag för nästan ett år sedan reda på att Håkan har gått bort vilket tog väldigt hårt på mig. I våra olikheter fann vi varandra och jag vet att han tyckte så mycket om mig och minst lika mycket älskade jag honom för den tjuriga gubbe han var <3

Jag hoppas att han igår tittade ner från himlen och fick sig ett litet skratt när jag åter skulle upp på en sadel. Tror att han var glad att se att jag red igen då han visste hur mycket jag älskade och njöt i att sitta på en hästsadel.

Det är Ingela (som i sin vardag jobbar på Borås Stadsteater) som fick med sig mig och Martin (min granne och hennes kollega) på en lektion i westernridning. Ingela har tom. tävlat i westernridning så hon kunde detta väl och Martin och jag klarade oss nog rätt så bra också trots vara bristande kunskaper.

Ingela myser …

Ett fel jag gjorde som jag ej gör om är att ha på mig mer kläder för den där flanellskjortan och väst var alldeles för lite kan jag lova. Det blir långkalsonger och lager på lager framöver …

Här min snälla häst <3

Martins häst var det fart i och han gillade att gasa i paddocken =)

Vet inte om det är så mycket cowboy över den här bilden men får helt enkelt bjuda på den =) Looken går att jobba på <3

Jag vill nog fortsätta ta lektioner så får se vad övriga i sällskapet bestämmer sig för <3

Väldigt skönt var det dock att komma hem, ta ett varmt bad och äta någon av de goda bullarna Nicole hade bakat. Några med kanel och några med Nutella … Mums! Nu har vi nog ett femtiotal bullar i frysen …

Nu är det nog dags att fortsätta rätta några prov till …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *