Extensions by Fazli …

Nu hade det gått över 4 månader sedan Fazli gjorde extensions på mig så när jag messade om han kunde hjälpa mig och fick ett jakande svar blev jag så glad! Fazli har gjort extensions i flera år och skulle nog kunna sätta i de i sömnen =)

Igår eftermiddag efter jobbet åkte jag därför till Göteborg. Han tog bort de gamla som var kvar och la in nya keratin extensions från italienska Great Lenghts. För första gången valde vi de korta på 40 cm. och valet om ett kortare hårsvall känns väldigt bra. Kvinnligt på ett moget sätt =)

Här nedan imorse klar för att åka till jobbet i min nya rutiga blus. Fler kort kommer så klart men tänkte titta in och visa lite snabbt hur håret blev.

Tycker du att det ser ut som vanligt så kan du titta på bilden nedan så ser du nog tydligt hur mycket längre hår jag brukar ha även om jag sedan går och klipper upp det mer och mer …

Lite längd variation helt enkelt denna gång <3

Vill du att min fantastiska vän Fazli sätter in extensions på dig så kan du maila honom på info@fazli.se.se eller messa/ringa honom på 073-7252595.

Förutom en duktig frisör kommer du att att skratta en hel del då det är en upplevelse i sig att gå till honom. Berättade för honom igår att jag hade varit på mammografi för en vecka sedan och att kvinnan som skulle utföra det frågade mig när jag stod där halvnaken om jag hade implantat (lite kul faktiskt) och Fazlis kommenterar löd ”Du skulle ha svarat. Varje bröst är stor som ditt huvud så vad tror du?” Hahaha! Hon var bara diskret när hon frågade men tycker nog själv att mitt svar var rätt så givet =)

Nu är min kaffepaus över så dags att förbereda mig för mina lektioner …

4 thoughts on “Extensions by Fazli …

  1. Hej
    Det är jätte fint på dej. alltid lika skönt när håret är ny fixat. Jag längtar till nästa vecka då blir frissa för mej
    Trevlig helg
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *