Oktober !!!

Jag bara ÄLSKAR hösten med sitt krispiga väder och härliga färger. Att kunna ta på sig sin jacka, väst trots att det inte är speciellt kallt för att inte tala om flanell pyjamas, gosiga tofflor och tända ljus.

Det är verkligen något speciellt med hösten och bland de svenska orden jag älskar mest finns ordet MYSA, ett ord som jag verkligen förknippar med denna årstid då man kan sitta inne en hel söndag och titta på serier utan att behöva ha dåligt samvete över att man ”borde ha varit ute”.

Har ni förresten tips på vem som säljer gosiga tröjor från Free People? Ångrar att jag inte köpte denna och några av de andra tröjor från detta amerikanska märke som jag själv sålde i butik och webshop. Istället får jag ikväll googla för jag måste bara hitta en liknande …

Såg att ytterligare två butiker har krusat i Borås, snart finns bara kedjorna kvar vilket är sorgligt för en levande centrum.

Om 30 minuter ska jag på möte då jag visst ska vara med i kulturgruppen här i skolan. Hmmmm…. Vet inte om jag är så kulturell av mig men jag kanske blir det nu när jag ska tillhöra denna grupp … Nicka instämmande, le, anteckna, visa att man har koll på något kulturellt som är aktuellt och något från förr så klarar jag nog mig långt =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *