Isabella & Alexandra 11 år …

Sitter nu på Arlanda och tänkte blogga lite om gårdagens födelsedagskalas för min väninnas Mikaelas tvillingar Isabella & Alexandra som för bara ett par dagar sedan fyllde 11 år och som nu firade detta genom att bjuda in 12 kompisar på kalas.

Inhyrd sockervadd maskin, popcorn maskin och tre chokladfontäner, tacos buffé, skattjakt med godispåsar och eld show. Vad mer kan man önska sig liksom =)

En succé likt att få göra sin egen sockervadd!

Titta även på de urläckra två tårtor som de hade valt och designat dagen till äran …

Mikkans väninna Louise kom med sin snart 1åriga Bella som är hur söt som helst <3

Istället för att hamna på kort själva så blev det mitt och Mikkans glas som gjorde det när vi skalade att alla barn var hur nöjda som helst över kalaset, tjejerna kramade henne och tackade för ”bästa kalaset” …

Kalaset avslutades med eld show ute i trädgården. WOW!

Bella när de flesta av hennes gäster hade blivit hämtade … Mysigt med kvällskalas en lördag och alla sov lite längre än vanligt …

GRATTIS åter till Bella och Alexandra på 11 årsdagen!

4 thoughts on “Isabella & Alexandra 11 år …

  1. Hej vilken bra blogg du har. Jag funderar på köpa ett hermes bälte och undrar om du har spännet i guld el silver och om du har matt el blank. Såg att det finns guld i hamrad stil men vet ej vilket som är mest tidlöst. Såg att du hade hermes bälte när jag googlade efter bälten.

    1. Hej Erika, välkommen till bloggen =) Mitt spänne är i guld, min syster har det i silver och båda är lika tidlösa. Tror nog mer att valet handlar om du tycker mer om silver än guld <3 Ett tidlös skärp som visst kostar en hel del men ursnygg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *