Att försöka få Michela att vilja flytta till …

Denna söndag vaknade vi rätt så sent vilket var väääääldigt skönt. Hos Mikkan sover jag alltid hur gott som helst, mycket pga. hennes säng men framförallt för de underbara stora kuddar hon har köpt på Marriot hotellen. De är långa, fluffiga och jag måste bara ha några en dag <3

Efter att ha förberett frukost till barnen gick vi en liten promenad då Sigtuna bjöd på sol denna helg. Om vi gick till den amerikanska butiken igår (se tidigare inlägg) så visade mig Mikkan kaféet Tant Brun. Såååå mysigt!!!

Som att förflytta sig tillbaka i tiden <3

För att vara kvar i tiden ”back to the past” gick vi i närliggande butiken som säljer allt från godis till kakor. En äldre dam som öppnade den för ca 1 år sedan och hon sa att ”det är det bästa jag har gjort”. Så underbart att höra att drömmar och förverkligandet av de har faktiskt ingen ålder. Vi vet det men älskar att bli påmind om det <3

Hon bjöd oss på en karamell som hon tog från denna gamla våg.

Butiken i sig är som en genuin karamell förpackad i äkta service och kärlek till det som säljs.

Min väninna Mikkan bedriver en kampanj ”visa hur mysig Sigtuna är för att få Michela att flytta hit”. Tycker att Sigtuna är hur mysig som helst och jag hade lätt kunnat flytta hit <3

Kolla bara på Sigtunas biosalong! Bara den kan få vem som helst att vilja flytta dit …

Nu är jag istället hemkommen i Borås, jag har tagit ett varmt och skönt bad och ska nu titta på en serie med Molly liggandes här bredvid. Nicole har varit hemma så hon har haft sällskap men som den myskatt hon är får hon aldrig nog =)

Har precis sett att paret Shimoda har skrivit om Johannas bokrelease så titta gärna in HÄR. Bilden nedan är tagen från just det inlägget och det är jag och fina Emelie på bild som bloggar om framförallt träning och kost.

Hoppas att du har haft en trevlig helg <3

2 thoughts on “Att försöka få Michela att vilja flytta till …

  1. Hej igen. En sista fråga om hermes bältet har du blank guld el matt och blir det lätt repigt. Nu ska jag ej tjata mer om hermes ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *