Sigtuna & the American …

Nu är jag alltså hos min väninna Mikaela och igår landade jag en timma senare vilket gjorde att när jag kom fram var klockan redan 21.

Det var släktmiddag hemma hos henne då hennes söta tvillingar fyllde 11 år den 26/9. Jag kom lagom till Mr Cake tårtan för den tårtan måste ni bara testa, den heter Salt Caramel Cake och förutom otrolig god är den även väldigt snygg att titta på/ställa fram/servera. Tur att Mr Cake finns även i Göteborg numera!

Dagen började med en promenad. Jag hade min systemkamera med mig och såg ut som en av de många turister som besöker Sigtuna.

Visste du att det är Sveriges första stad?

Vi gick en underbar promenad i en krispig höstmorgon, tittade på hus, tittade in genom fönstren =), låtsades att vi bodde i någon av de vackra husen med utsikt över sjön och målade upp hur livet skulle kunna se ut =)

Ibland är det riktigt roligt att tänka på de där OM …

Hur gullig är inte denna telefonkiosk där du kan låna en bok ifrån och kanske lämna en som du redan har läst …

På vägen tillbaka gick vi in i Sigtunas Amerika butik där en massa amerikanska produkter säljs, mest sötsaker, chips, cherios mm. Titta in HÄR för att titta på utbudet och kanske köpa hem något? Det gjorde jag men direkt på plats av trevlige Charles som är från New York och älskar att prata och bo i Sverige för att landet är Trump free …

Tänk dig att ha detta hemma och bjuda vänner på en god hamburgare serverade i äkta amerikanska plastkorgar med de ketchup och senapsflaskor. Så mycket USA!!!

Det tar tid att titta igenom allt men ska kolla även på internet för ska nog handla mer när jag har kommit hem också.

HÄR som sagt till denna amerikanska sida.

Från promenad och Charles till brunch men om det i nästa inlägg …

2 thoughts on “Sigtuna & the American …

  1. Hej

    Härligt med en weekend resa. Idag får ni fira namnsdagen som är Mikaela, så Grattis, vet att du ej stavar så…
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *