Att observera … =)

Direkt efter jobbet åkte jag till Landvetter då mitt flyg till Arlanda går runt 19 tiden och jag skulle annars knappast hinna hem för att behöva åka hit igen.

Tycker att det är rätt så avkopplande med flygplatser och älskar att sitta här och titta på människor som kommer och går, som hämtar, lämnar, välkomnar, pussar adjö till, köpt blommor till. Vissa har hunden med sig när de hämtar som bara viftar hejdlöst på svansen andra har barn som springer och kramar.

Det är verkligen så många scenarion som utspelar sig här. Minns när jag för kanske ett år sedan såg en man med röda rosor, uppklädd till tänderna som även hade med sig 4 män som spelade musik. Han skulle fria och jag hoppas att han fick ett ja med den engagemanget …

Jag älskar helt enkelt att sitta här så roar mig med att bara sitta och iakttaga =) Min plats var dock väldigt dyr för denna kopp kaffe gick på hela 42:-. Mamma Mia, jag brukar inte vara speciellt priskänslig men för en vanlig bryggkaffe?

Det är dock inte kaffet jag betalar för kommer jag på och så har jag denna sköna plats i ett par timmar så 42:- känns helt plötsligt som en billig peng.

Om du undrar vart jag ska så ska jag på barnkalas =) Min unga väninna Mikaela har 3 barn och tvillingarna fyllde år igår så idag är det släktmiddag och imorgon barnkalas.

Då min familj inte finns här så älskar jag när andra familjer adopterar in mig för hur många får den möjlighet i min ålder? =) Som Mikkan sa ”det krävs att man är en väldigt speciell vän/människa för att bli inbjuden på släktmiddagar/kalas” och precis så känner jag mig över detta, väldigt speciale <3

Nu ska jag titta vidare här och kanske sätta på någon film i väntan … Arrivederci!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *