I väntan på … föräldramöte

Idag väntar en lååååång dag i skolan då vi har föräldramöte för de elever som börjat första året på gymnasiet och som mentor för en ekonomiklass så förväntas jag nog veta allt om meritpoäng och de olika valen som man som elev ska göra under sin studiegång på gymnasiet.

Är kvar i skolan då jag hinner inte hem emellan så just nu sitter jag här och fryser … Tror att jag får hämta lite varmt kaffe och läsa en av de intressanta tidningar vi har här för att känna mig lite kultiverad …

Ni minns kanske den där scenen i ”Bridget Jones dagbok” där hon ska lära sig samtala med lärda människor? Ja, exakt som Bridget känner jag mig ibland trots alla universitetspoäng jag har lyckats ta mig igenom =)

Kommer hem sent ikväll men tack och lov är det studiedag imorgon … Ni anar inte hur mycket jag längtar efter min varma lägenhet just nu men det dröjer några timmar innan jag är där så kaffe och så laddar jag inför ett bra och givande föräldramöte <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *