Nu ska min syster gästblogga ibland …

Min fina lillasyster har gjort en mumsig pastarätt som hon gärna ville dela med sig till mig som i sin tur gärna vill dela med mig till er.

Vem vet, får hon fin respons så kanske vi kan få henne att gästblogga här ibland med något gott italienskt recept för allvarligt, vem gillar inte italiensk mat? =) Ok, några kanske finns men tror ändå att majoriteten älskar det italienska köket för att det är enkelt och mumsigt.

Ni har sett min lillasyster (som dock idag är 41 år) Melissa här i bloggen tidigare men här några bilder på henne <3

Hon älskar djur, shabby chic inredning, att laga mat, att vara en god värdinna för sina gäster och älskar både nytt som vintage när det gäller kläder och accessoarer. Hon är en alldeles fantastisk mamma och en väldigt omtänksam syster. Kan nämnas att hon ville förbjuda mig att flyga över Bermuda triangeln (hon trodde att planet skulle stötta) och ville att jag skulle skriva under när jag var i Thailand för några år sedan att inte snorkla med hajar (vilket jag gjorde och berättade i efterhand) =)

Vi båda är födda och uppvuxna i Bologna (där hon bor idag) men hon har även bott några år här i Borås då hon faktiskt längtade efter mig tills sedan kärleken förde henne tillbaka till Bologna där hon sedan jobbade som model i några år och där hon idag jobbar för en exklusiv agentur som säljer kläder till butiker.

Om jag är mer jeans och skjorta/blus så är hon den klassiska Castellari som passar i allt. Här i hatt på Nicoles konfirmationsdag …

Sist vi sågs var i Marbella <3

Här med mina underbara syskonbarn <3

Det blev ett litet längre inlägg så receptet hon vill dela med sig till mig och dig kommer i nästa inlägg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *