Slö söndag …

Vilken slö söndag jag har/har haft … Den började dock rätt så tidigt för att vara en söndag med kaffe med Babis då jag numera kan ta den lilla stunden med honom bara på helgerna för att sedan faktiskt göra något jag inte har gjort på typ 10 veckor: sola 10 minuter i solarium.

Kände att jag behövde få lite värme, ljus och framförallt lite färg då denna sommar har passerat utan att ha solat en enda gång varken i solarie eller ute i solen.

Efter att ha handlat lite kattmat och juicer mötte jag upp Tania och hennes barn för ytterligare en kaffe men främsta anledningen var att träffas då vi har gått från att för över 1 år sedan ses varje morgon till att knappast hinna ses alls. En av de få nackdelarna med att inte jobba i samma stad där jag bor =)

Hemma tog jag ett skönt bad och så har jag gått runt i morgonrock. Nu tänkte jag titta på lite Netflix och sedan får jag försöka piggna till en kort stund för att förbereda morgondagens lektioner.

Förra året hade jag underbara måndagar då jag hade inga lektioner efter vårt måndagsmöte och kunde i lugn och ro förbereda lektionerna (hade 3) direkt efter.

I år har jag istället lektioner direkt efter mötet och fyra sådana som mer eller mindre avlöser varandra så måndagarna är inte lika sköna längre tyvärr … Bättre blir det efter novemberlovet med tanke på att jag just nu har en kurs för mycket som jag blir av med just då (vikarie måste hittas).

Nu ska jag ge mig en timma dokumentär för att sedan försöka använda lite mina hjärnceller en stund =) Inte det lättaste när man bara är trött och vill sova …

2 thoughts on “Slö söndag …

  1. Vilken härlig söndag du har haft, haft någon liknande
    Tänkte med sola idag men hann inte alls så får bli imorgon, att ligga 10-12 minuter är så otroligt skönt :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *