Oh NO !!! =)

Idag lämnade jag hemmet vid 7 och kom hem vid 20. Lång dag som började med EK leken, där vi mentorer för de tre nya klass 1 i ekonomiprogrammet träffades för att våra nya tre klasser skulle mötas i olika lekar.

Den roligaste? Helt klart stafetten på skidor!!! De skratten och den engagemanget under den leken var den underbaraste att se. Hemligheten var att gå som vanligt med hög tempo.

Hade med mig systemkameran under hela dagen men tror du inte att minneskortet var kvar i datorn hemma??? Suck!!! Så otroligt typiskt =(

Lånade två från min kollega Ida som jag såg på hennes fb sida <3

Vid 14 tiden tillbaka till skolan för att ha min eftermiddagslektion i psykologi för att vid 17 möta upp min kollega Ulrica och tillsammans gå hem till ytterligare en annan kollega där nästan alla från ekonomiprogrammet hade samlats för att ha en gemensam kräftskiva.

Tog en massa bilder även på alla fat fyllda med kräftor och tillbehör, dukat bord, kollegor som skålar och ler men nej, inte en bild alltså trots att jag minns att igår kväll tänkte jag: “jag får inte glömma minneskortet” …

Nåväl, finns självklart värre saker MEN oerhört tråkigt så den enda bilden är på en Treo jag tog innan lektionen i psykologi då jag har haft ont i magen mer eller mindre hela dagen idag.

Fantastisk snygg bild =)

En lång dag helt enkelt men nu blir det lite sömn innan jag ska imorgon vid 7 igen sätta mig i bilen för att köra till jobbet men så är det fredag men en festlig helg som väntar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *