Nicole 17 år idag !!!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Wakakuu & Åhlens

Varje år skriver jag att det känns otroligt märkligt att ha en dotter som är 15, 16 och nu 17 år !!!

Sanningen är den att egentligen tycker jag att det är väldigt konstigt att ha en dotter överhuvudtaget samtidigt som det är det mest naturliga och livet vore väldigt märkligt utan.

Idag började hennes födelsedag med sång och paket på morgonen hemma hos sin pappa och familj för att sedan bli gratulerad i skolan och för att sedan komma hem till oss.

Jag hade ställt fram alla presenter och ja, jag älskar att det finns paket att öppna <3

Ska dock erkänna att alla är inte från mig, bara de flesta =)

Det var en glad dotter som startade paketöppningen …

Från mig fick hon tre toppar som hon hade tittat på och därför visste jag att de var säkra kort plus ett par solisar från Chimi (som du även finner HÄR)

Tycker att hon gjorde rätt att inte välja svarta för Chimi har verkligen många olika nyanser som är riktigt snygga. Själv hade jag nog valt bruna tror jag då jag har en förkärlek för alla sådana nyanser …

Toppen Nicole har på sig är från Stylein, har själv en likadan i svart …

Något som kanske inte är vanligt bland hennes kompisar är att Nicole önskar sig och blir väldigt glad över att få något från Matteus (som du finner bland annat HÄR).

När hon pratade med en kompis i telefonen hörde jag att de undrade varför hon önskar sig något till hemmet när hon ändå inte har eget än men hon svarade att det är bra presenter då hon vill ha denna servis den dagen hon flyttar och då det är dyrare muggar/tallrikar/serveringsfat så vill hon inte lägga pengar på de den dagen.

Det var kanske vanligare “en gång i tiden” att önska sig sådant men perfekt även till de som kanske inte riktigt vet vad man ska köpa …

Avslutningsvis ett par svarta sneakers från svenska Eytys (HÄR)

Nu har hon bytt om till en av de nya överdelarna hon fick och ska möta upp vänner för att gå ut och äta och för att sedan gå på bio. Tror att den där smilgropen är mer än nöjd över vad dagen har innehållit så GRATTIS NICOLE !!!

Att jag älskar dig härifrån till månen och hela vägen tillbaka är något du vet och något jag kommer alltid att påminna dig om <3

HÄR kan du läsa inlägget jag skrev när hon fyllde 15 och där jag berättar även att Nicole är min tredje graviditet <3

6 thoughts on “Nicole 17 år idag !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *