Nicoles födelsedagsbrunch …

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhléns

På onsdag blir min dotter 17 år och idag firade hon denna kommande födelsedag genom att bjuda in några av hennes närmaste väninnor på en mysig söndagsbrunch.

Igår var vi och handlade och idag körde vi delar av Matteus servicen (som du bland annat finner att köpa HÄR) hem till hennes pappa och extra mamma då de har också dessa vackra tallrikar, fat och annat och tillsammans fick vi ihop det så att hon blev nöjd.

Kompisen Matilda kom en stund tidigare för att hjälpa till min dotter och hon är grym på att göra de perfekta pannkakor i den alldeles perfekta nyansen fick jag erfara idag.

Skinka, salami, tomater & mozzarella, pizza, bacon, äggröra, bröd, pannkakor med grädde och sylt & bär, fruktsallad, croissants, donuts & nog mer än så ställdes fram.

Nicole ville helst att vi skulle försvinna då hon var nog lite spänd och tyckte inte att vara skämt var speciellt roliga idag =) så hennes pappa, extra mamma och bror åkte iväg på kalas vid 11.30 (gästerna skulle komma kl. 12) medan jag stannade till 12.10 för att fota de när de kom.

Albin och jag hade nog velat stanna för att mumsa i oss det mesta …

Och så kom de första tjejerna med sina fina leenden och kramar utbyttes medan jag tänkte vad lycklig jag är som förälder över vetenskapen att ens ”barn” har så fina vänner <3

De flesta har jag sett växa upp sedan de var små tjejer och tycker att alla är helt fantastiska unga kvinnor med framtiden framför sig samtidigt som jag hoppas att de kan konsten att njuta av nuet för kan tänka mig att den åldern är helt fantastico även om mycket händer och tankarna är många <3

Fina Tilda hann komma precis innan jag gick och nej, du klarade dig inte ifrån min kamera <3 =)

Då min dotter inte fyller år förrän på onsdag är faktiskt detta inlägg tillägnat alla er tjejer för att tack vore er har min dotter helt fantastiska och underbara vänner <3

Från min dotters Instagram denna bild på er alla <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *