Nicoles första födelsedagspresent …

En av födelsedagspresenterna (hon fyller år nästa onsdag) som min dotter önskade sig var att tatuera 1971 på underarmen.

Om du funderar varför just 1971 så är tatueringen någon slags, låt oss kalla det hyllning =) till sina föräldrar då både jag och hennes pappa är just av denna fantastiska årgång.

Vi åkte till Göteborg vid 10 tiden för att hinna strosa runt lite på NK där vi hade parkerat, ta en kaffe och ta den lilla promenaden till Kungsgatan där Nicole hade bokat tid.

Vi fick först bekanta oss med Dylan, en mops på ca 7 år som var väldigt kelig.

Dylan lät tungan vila lite ibland på sidan =)

Under tiden vi kelade och klappade Dylan tog ägaren av tatuering studion (vet ej eller minns ej vad han heter) fram ett förslag på tatueringen då Nicole ville ha i kursiv.

Lite kul var det när jag såg att det stod 1972 på Ipaden och Nicole sa att ”den blir perfekt så, så fin” Fick påminna henne att jag och hennes pappa är födda 1971 vilket hon självklart vet men just då var detta bortglömt … Tänk dig om hon hade nu haft en tatuering där det stod 1972, hahaha!

Det som tog lite tid var alla förberedelser då hygien är självklart så viktig men när allt var klart fick Nicole lägga sig och så satte han igång medan jag höll hennes hand och påminde henne att andas in och ut … Man kunde nästan tro att det var en träning inför den dagen om flera år då hon kanske blir mamma.

Hann inte fota då inom några minuter var tatueringen på plats och både Nicole och jag var lika förvånade över hur fort det gick när han väl körde igång.

Från Göteborg till småstaden för att handla inför den brunch hon ska bjuda sina väninnor på imorgon och som ska vara hos hennes pappa med familj då här hemma är det inte lika stort.

Vi lämnade sedan tre kassar med ägg, croissanter, juicer, bacon mm… hemma hos de för att nu äntligen komma hem och njuta av ”att inte ha några måsten”.

Nicole ligger och fotar sin tatuering som hon nog gillar väldigt mycket och här har du denna hyllning till oss föräldrar för bara att inse att anno 1971 var en bra årgång om vi fick denna tjej <3

Personligen tycker jag att den är stilren och fin i sitt budskap men så är jag inte direkt objektiv i detta <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *