En underbar present i rosa silkespapper …

Igår när jag öppnade brevlådan så möttes jag av ett paket som jag likt ett barn på Julafton öppnade direkt så fort jag kom in i lägenheten.

Invirad i rosa silkespapper och sidenband låg den underbara nya boken som min driftiga väninna Johanna har nu givit ut (bok nr 2)

Boken är så otrolig vacker i sig att den passar så bra att ha som en inredningsdetalj i köket. Ljuvliga färger på både omslaget och i resterande 240 sidor. Boken innehåller fantastiska kort som en väldigt duktig fotograf har tagit på alla tips på nyttiga frukostar, luncher, middagar, plockmat, bakverk men även på dukningar inför de olika traditioner som året bjuder på.

Och förutom tips på dukningar och maträtter för alla olika högtider så finns även här tips på det som många kanske är lite nervösa inför. Vad ska man bjuda på om vid första dejten? Mitt råd är att skippa tacos =) Frågan om vad man ska bjuda på är minst lika nervös som ”vad man ska ha på sig” just den dagen man ska träffas för första gången.

Boken är en helt underbar present att ge bort till. Min syster har redan skickat ett meddelande om att hon vill ha en medan jag redan har beställt en HÄR till en väninna som sagt att hon vill köpa den.

Kapiteln om tips inför studentfesten kommer att vara väldigt aktuell för oss här hemma om 2 år när det är Nicoles tur att ta studenten. Det kommer att gå så fort och Nicole har redan börjat planera och självklart är Johanna och Janne redan på hennes lista inför gäster att bjuda in då hon har redan börjat skriva en sådan. Hon gillar att planera helt enkelt min dotter …

Jul, Nyår, Påsk, första dejten, studentfesten, vanliga middagar att bjuda vänner på och sådana att umgås med familjen med. Som sagt den alldeles användbara och vackra bok som jag tror kommer att bli en stor succé för ärligt talat, den kostar som en bukett blommor så varför inte komma med en bok i present när du är bortbjuden?

Känslan av att redan ha givit bok två böcker medan jag har sedan jag var 16 drömt om att skriva en men har inte ens börjat den… Jag är imponerad över dig vännen, TACK från hjärtat för denna underbara bok och för de snälla orden du har skrivit till mig. Tänker på DENNA låt och att någon skriver/säger att man ska fortsätta vara den man är är verkligen den bästa komplimangen man kan få <3

HÄR beställer du din bok <3

Om ett par timmar ska Nicole och jag ta bilen till Göteborg för hon ska där få göra det hon önskar sig bland annat i födelsedagspresent av mig …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *