Fler väljer italienska och längtan …

Igår hade jag möte med en av rektorerna på den gymnasieskola där jag jobbar och där jag undervisar i italienska/psykologi och sociologi. En av anledningarna till mötet är att nu när alla språkvalen är klara så är det så många som har valt italienska att, likt förra året, måste vi bilda två klasser.

Kul så klart att många väljer mitt modersmål men detta innebär också att jag efter novemberlovet släpper den klassen jag har börjat undervisa i sociologi då jag annars jobbar mer än en heltid.

Får därför köra lite mer intensivt med flera lektioner än vad jag hade räknat med under veckorna fram till slutet på oktober men det går allt speciellt med tanke på att då väntar också en efterlängtad solsemester som jag bara lääääängtar så efter och efter det återgår jag till en heltid <3

Det som är positivt är att skolledningen kommer att räkna med även nästa läsår med 2 nybörjarkurser i italienska plus 1 fortsättnigskurs vilket självklart är bara till min fördel.

Ska ikväll visa här i bloggen också vilken fin överraskning på 240 sidor som kom idag <3 Titta in om några timmar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *