Smart svarat Nicole …

Om exakt en vecka fyller min dotter 17 år och idag har vi tittat i några butiker här i vår småstad för att få lite tips på presenter för den där Christian Dior väskan hon suktar efter får nog vänta studenten med hoppet att hon då kanske vill istället ha någon billigare sådan =)

Hon känner sig ”på väg att bli sjuk” så nu väntar en lugn hemmakväll i soffan för henne. Snart får vi leverans på thai mat att mumsa i oss så att vi inte heller behöver vara hungriga då ingen av oss vill laga mat denna kväll.

När jag apropå födelsedagspresenter nämnde att ett paket finns redan här hemma som hon själv har valt plus att hon ska få en tatuering som hon så gärna velat göra sedan länge och att hon därför kan inte förvänta sig så mycket mer så svarade hon psykologiskt rätt, smart och med glimten i ögat.

Hennes svar är helt enkelt klockren ”Mamma, vet du … Det blir alltid så bra när du fixar presenter så vet redan att jag kommer att bli såååå nöjd

Förstår ni vad hennes ord åstadkommer? Att jag helt enkelt vill leva upp (inom vissa ramar så klart) till de orden hon så smart uttryckte och om jag nu kände att jag var ”klar” med presentjakten så gjorde hennes ord att den känslan är bortblåst =)

3 thoughts on “Smart svarat Nicole …

  1. Då var, det inga problem med hörseln, till N igår alltså ???
    Haha sen är dom ju inte dumma, dom små liven, klart man springer å köper lite till ???
    Kram M

    1. Samma som, mig har också bara en ❤️
      Hon är snart 25 å har nyss fått, en liten Bianca, så du kan ju, gissa om jag kan gå förbi nån affär, utan att handla nått ?? men, det är ju så mycket gulligt ❤️❤️❤️??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *