Area 51, vad tror du?

Vem har inte hört talats om den kända Area 51 i Nevada öknen som blivit föremål för flera konspirationer=

Area 51 är den icke -officiella benämningen på en amerikansk militärbas som ligger ca 200 km från Las Vegas.

Vad området egentligen används till är få som vet även om det har spekulerats i att vara en plats för flygplansutveckling men där den stora sekretessen som präglar vissa delar av den har gjort att området har blivit föremål för flera konspirationer som gör gällande att främmande rymdskepp och utomjordingar göms där från allmänheten.

Den 17/7 kunde man bland annat i Aftonbladet läsa att ca 2 miljoner människor har anmält sig till en Facebook grupp där evenemanget går under benämningen ”Storm Area 51” som går av stapeln den 20-22 .

För ca 4 dagar sedan läste jag ytterligare en artikel där lokalinvånarna rustar upp för denna invasion som (om den blir av) kommer att leda till stora problem i och med att det ej finns resurser för att ta emot de ca 2 miljoner människor som har genom facebook fått kontakt för att samlas och storma Area 51.

HÄR kan du läsa om varför du INTE borde vara en av de 2 miljoner och HÄR kan du titta lite om varför många är nyfikna på att ta reda på sanningen.

Ska bli ntressant att läsa om denna evenemang verkligen blir av och vad tror du? Är det bara flygplanet som använder området till tester eller är det verkligen som i filmerna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *