En glad ridtjej …

När Nicole blev ca 8 år hade jag lite hoppet om att hon skulle älska hästar och vilja bli lite av en ridtjej.

Hon var inne på ett det ett tag när jag och hennes pappa ville att hon skulle välja ett sport. Hon var då inne på ridning då hon kom på att det är hästen som rör sig och att hon kunde då sitta i sadeln och låta hästen “göra jobbet” men så valde hon bort det ändå =)

När jag var på väg på synundersökning efter jobbet mötte jag min väninna Tania och hennes minsta tjej Adelle inne på Fruits & Friends där vi båda skulle köpa var sin juice. Lilla Adelle har blivit hästintresserad och är numera på stallet ofta där hon hyr tillsammans med några andra en ponny som heter Pepsi. Hon lyste upp när jag frågade lite om hästen och ridningen.

Det syns inte på bilden nedan men både hennes strumpbyxor och kjol gick i hästprint och minns själv hur tokig jag var och förvisso fortfarande är i hästar <3

Tycker att bilden ovan är så fin och ja, Adelle sa att jag är välkommen att följa med till stallet någon gång.

Från dessa tjejer till synundersökning där Fredrik konstaterade att ja, jag ser nog sämre än jag borde och nu ska styrkan på mina linser ökas från 3 till 4 för att se om detta hjälper.

Håller tummarna för det är riktigt jobbigt att både köra och läsa speciellt när det blir kväll så ser fram emot att de nya linserna kommer så att jag får se om det blir en förbättring. Nu myskväll här hemma för september betyder att hösten är här och jag älskar att tända lite levande ljusi hemmet <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *