Från röda mattan i Venedig…

Vaknar man vid 2.30 av att jag känner mig varm som en element vad gör man då? Skulle egentligen läsa om vad man skriver i Italien om politiken då mycket händer just nu i mitt hemland och när mina kollegor på jobbet frågade mig om vad jag tycker så kände jag mig lite vilsen, hahaha!

Tänkte därför läsa lite om detta för att kunna diskutera och komma med en åsikt om frågan kommer igen men hamnade istället på en liten mer glammig artikel.

Oscarsgalan i all ära men “il festival di Venezia” bjuder på en unik miljö och att titta på valet av klädsel på röda mattan är något roligare än politik åtminstone denna tiden på natten när man vill gärna läsa något mer light.

Melissa Satta är verkligen hur feminin som helst i sin oversize tuxedo från Manila Grace kombinerad med skinny byxor och en synlig behå från italienska Intimissimi. Hur snygg och snyggt som helst! Helt klart en favorit!

En snygg tuxedo kan verkligen dra blickarna på sig och även Sofia Resing valde denna boysh stil som blir otrolig feminin. Hennes är från Philosophy Lorenzo Serafini som blivit ett stort namn på red carpet.

Älskar även hennes frisyr, så himla vacker!

Skådespelerskan och fotomodellen Kate Upton i en svart klänning från ett nytt märke från italienska Twinset, Chapeau där tanken är att kläderna säljs inte men hyrs vilket även Kate gjorde då klänningen lämnades tillbaka efteråt #pleasedontbuy är koncepten som försöker bidra till en mer miljövänlig användning av kläder.

Är man en VS ängel kan man inta röda mattan i det som ser ut “jag tog min killes skjorta från garderoben”. Candice Swanepoel i denna herrskjorta från Etro med ett skärp i midjan ger denna boyfriend stil en sensuell look som kanske inte är den vanligaste i sammanhanget men som ursnygg ut på henne.

Nu ska jag försöka somna om vilket är inte så självklart tyvärr …

4 thoughts on “Från röda mattan i Venedig…

  1. Nu var det visserligen en varm natt, men har du kollat din östrogennivå? Kan ju vara en orsak till varför du sover så dåligt.

    1. Kan tipsa om en bra föreläsning den 15/10 i Göteborg, Monika Björn föreläser om hur man går stark genom klimakteriet. Hon har också skrivit en bok som är så bra. Alltid bra att vara förberedd?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *