Morgon tankar vid kaffet …

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens

Sovit lite dåligt inatt igen även om jag somnade om tack och lov varje gång jag vaknade mitt i natten. Vet vid ett tillfälle vaknade jag och i sömnen försökte tänka var jag var men då jag minns inte min resonemang så minns jag inte heller var jag trodde att jag befann mig annars än där jag var.

Det där med drömmar är fascinerande i sig då vi bearbetar så mycket från dagen under de tillfällen. När jag till slut bestämde mig för att gå upp tog jag ett bad och nu kan jag gå in och ut från badkaret nästan som vanligt. Som jag har längtat!

Tog lakanen och la de i tvättmaskinen, kokade lite kaffe, satte på skön musik och så har jag suttit vid mitt köksbord och filosoferat lite och njutit i nuet av just den stunden.

Gillar du förresten den underbara koppen jag håller i handen kommer den från Mateus och du finner den och mycket annat HÄR.

Satt och tänkte på alla de som i min ålder (både män och kvinnor) väljer att bli föräldrar igen kanske för att de har träffat en ny partner eller en ny och yngre som kanske inte har barn sedan tidigare.

Personligen har jag så otroligt svårt att förstå att man i min ålder vill börja från början men så är jag den som själv vill vara det lilla barnet ibland istället för att behöva ta hand om ett. Done it en gång och det blev helt fantastiskt bra men nu njuter jag av att ha en tonårsdotter med all den oron och underbara stunder vi har tillsammans <3

Alla som har små barn vet att den där stunden själv med en kopp kaffe är inte alls vardag men en lyx, en stor sådan faktiskt som att få ta en dusch utan att behöva tänka på någon annan än sig själv. Den riktiga lyxen finns i det lilla men ska inte ge sken i att inte gilla det andra för det vore om något att ljuga =)

En italiensk vän frågade hur det går med mina ben och skickade just kort på de när jag satt med min kaffe. Hans svar fick mig att skratta för detta är italiensk humor och inte svensk =)

Vill du veta vad han skrev så är det bara att använda google translate. Sexistisk med glimten i ögat och jag skrattade gott =)

Nu ska jag fylla på min kopp och idag väntar pedicure och långlunch med en väninna. Kan en lördag starta liksom bättre än så?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *