Längtan till denna dag …

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Wakakuu

Fredag … Måste erkänna att det ska bli riktigt skönt med helg nu.

En skolstart med nya kurser, nya ämnen och många nya elever tar lite på energin i början då man ska strukturera upp lektioner samt trätta ett par hundra nya ansikten/elever som man även ska lära sig namnen på. Inte den allra enklaste uppgiften kan jag lova precis i början …

Lite trött imorse efter att ha sovit lite dåligt inatt …

Tur att vi har tillgång till kaffe på flera ställen i skolan men i kafeterian smakar den som bäst och tänker direkt på vad en italiensk barista sa till mig en gång ”Kaffet smakar bäst där den serveras med ett leende”…

Inte det allra enklaste att hålla sig ifrån det söta men det har gått bra än så länge även om förklaringen ligger i att kollegor har haft med sig hembakat och därför har vi inte fått lida någon sockeravvänjning ännu =)

Nu är jag hemma, Nicole ska på nollning med vänner och jag ska ha en lugn och skön fredag kväll <3

OM du förresten missade gårdagens 20% på flera av höstens plagg från Wakakuu så gäller rabatten nu fram till 18 ikväll så titta in HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *