20% rabatt på Wakakuu!!!

Inlägget är reklam för Wakakuu och innehåller annonslänkar

Ooops och så är det redan torsdag! Har knappast hunnit blogga denna vecka men ska försöka bli bättre på det igen … Var så otroligt flitig med det när jag låg i min säng i 5 veckor och förvånas själv att jag hade något att skriva överhuvudtaget trots att jag inte gjorde mycket alls =)

Igår tog jag förresten på mig ett par jeans för första gången sedan operationen jag gjorde i mitten på juli!!! Som den denim älskare jag är så kändes det otroligt skönt att äntligen kunna ta på mig mitt favoritplagg bland de alla <3

Jeans och en linne skjorta så var jag redo för denna torsdag <3

Apropå kläder såg jag precis att Wakakuu har fram till 22 hela 20% rabatt på alla nyheter för hösten. Helt galet bra!!! Titta in HÄR.

Missa inte länken ovan för där finner du fantastiska märken och nyheter för höstgarderoben!!! Bland annat såg jag att rabatten gäller även flera av höstens nyheter från Marlene Birger där även toppar, kjol, klänning i denna print ingår.

Happy shopping!

2 thoughts on “20% rabatt på Wakakuu!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *