Två premiärer …

Söndag, strålande väder och jag kan gå någorlunda bra. Tvekade därför inte att ta rundan runt Pickesjön. I långsamt tempo så klart med tanke på allt men så otroligt skönt att efter 6 veckor kunna gå en promenad i naturen.

Nu har det förresten gått 10 dagar sedan jag gjorde Profhilo på Klinik Villastan (läs HÄR) och jag tycker redan att jag ser skillnad.

När jag förra lördagen träffade den italienske kirurgen som opererade mig i mitten på juli sa jag att jag hade gjort det och han hade självklart stenkoll då Profhilo kommer just från Italien. Att tillföra lite hyaluronsyra som drar till sig fukt för en jämnare och slätare hudstruktur och stärka vävnaden på sikt är vad denna behandling gör (man ska göra den vid 2 tillfällen med 1 månad mellan omgången). Kontakta Ann-Louise eller Jennie HÄR om ni vill få info om denna made in Italy behandling som inte förändrar ditt ansikte men som stärker och slätar ut.

Även om det var fullt på den lilla parkeringen vid början av sjön så möter man inte så mycket folk vilket jag gillar där uppe. Lagom mycket folk är bäst och så tycker jag alltid att det är lite mysigt att hälsa på alla även om jag inte kände igen en enda person idag =)

När jag satte mig i bilen för att gå och handla lite bubbelvatten (min dotter påstår nämligen att hon mår illa av kranvatten =) så kändes det så skönt att känna att jag inte längre mår illa av minsta ansträngning eller känner mig svimfärdig av att gå ett par hundra meter.

JÄTTE SKÖNT var det att promenera med mina Air pods och country musik i lurarna =)

Det är riktigt varmt idag och för att fira denna sommardag med något jag inte har gjort sedan förra sommaren la jag mig på soffan på balkongen och njöt av solen i 20 minuter. Har inte solat sedan förra sommaren, helt otroligt … Skönt att jag har min resa till Koh Lipe i november att se fram emot <3

Benen och knäna är fortfarande svullna efter operationen men det kommer att lägga sig HOPPAS jag =)

Lite för varmt blev det efter en stund så gick in och provade 2 av de 3 klänningar som jag bad er att rösta på. Ska på en stor PB middag på Åhaga här i Borås som min vän och fd kollega Mikael har bjudit in mig till som hans gäst och då alla är väldigt uppklädda (har varit på det en gång tidigare) så ligger mitt val bland 3 fina klänningar.

Provade de första 2 igen. Många tyckte att denna med röda blommor var lite för liten på överdelen men jag har lämnat in den så att skräddaren tog bort byglarna på den så att hela jag kunde få plats.

Gå därför gärna in igen på DETTA inlägg som jag har uppdaterat med dagens nytagna bilder så får du gärna tycka till <3

Vilken är din favoritklänning bland de 3 i länkande inlägg?

Jag tycker att det svåraste är alltid skor …Under en långklänning syns ändå inte om man har klackar så helst hade jag haft på mig ett par sneakers men förstår att det kanske inte riktigt passar … Tyvärr …

Nu ska jag svalka mig en stund och så tänkte jag lägga mig på balkongen 30 minuter till…

Två efterlängtade premiärer denna söndag: promenad på Pickesjön och lite solning, ingen dålig söndag helt enkelt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *