Tänker på dig ofta …

Tack snälla för att ni tycker till i valet om klänning, både här i bloggen, Instagram och fb. Den guldiga från Valerie verkar vara favoriten för majoriteten men måste prova de första två igen för man ska veta att jag tog bort bygeln i klänning nr 1 (lämnade in hos skräddaren) för att den inte skulle se alldeles för liten ut på övre delen.

Nicole ligger och sover, jag har varit och tagit en kaffe med Babis på Kafé Orion. Han blev överlycklig att se mig efter dessa 7 veckor så riktigt mysigt att vara saknad. På vägen ut mötte jag min underbara psykolog (har inte varit hos henne på länge nu) och vi gick en stund tillsammans och pratade. När vi sa ”hejdå” sa hon ”tänker på dig ofta” och medan jag fortsatte till ICA undrade jag vad orden innehöll för betydelse men så är jag säker att hon bara hoppas att jag får lite ro i livet (hon vet att jag behöver det) <3

Rekommenderar verkligen att gå till en psykolog om ni aldrig har gjort det. Ni kanske inte klickar direkt med den första men gå till en till isf. Vi lägger så mycket pengar på det yttre (genom hår/kläder och allt man kan tänka sig) att en investering för det inre borde majoriteten av oss göra. Befriande att prata med någon som inte är en vän, som faktiskt får betalt och har både kunskap och erfarenhet för att prata med dig.

Kände bara att jag ville ha en timma med henne direkt …

Gick iaf. vidare och handlade croissant till min lilla här hemma.

Hade dock glömt att hon och kompisen Linn skulle på spa/brunch och massage så de dessa mumsiga croissant ligger lite sådär risigt till =) Nu nåller hon på och packar bikini för att gå dit och njuta i några timmar… Inte alls avis här =)

Ligger dock nu i soffan med en kopp kaffe och njuter …

Imorgon kanske att jag tom. ger mig ut på en första riktiga promenad för känner att jag behöver frisk luft innan arbetsveckan startar igen. Min Pickesjön imorgon på 3,5 km. vore en dröm att gå så håller tummarna för att det ska gå …

Nu ska jag läsa några artiklar som en kollega i psykologi har skickat till mig … Önskar dig en trevlig start på denna lördag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *