Vilken klänning ska jag välja?

Den 14/9 ska jag på en stor middag där alla klär upp sig upp till tänderna (berättar sedan vid tillfälle) och ligger just nu här i soffan och filosoferar vilken av dessa klänningar jag ska välja?

Ledsen för att det fortfarande inte är öppen kommentarsfält, förstår inte hur jag öppnar upp den men ska ringa Sanela som har hjälpt mig med denna hemsida innan så att det fixas. Dock publicerar jag din kommentar så fort jag loggar in …

Klänning nr 1 och 2 har jag ännu inte invigt och båda är från LA märket For Love & Lemons <3 V

Vilken tycker du?

1.

2.

Eller denna guldiga från Valerie som jag har haft på mig en enda gång?

3.

Oftast har man känslan att man inte har något alls att ha på sig men denna gång har jag verkligen tre klänningar som passar för det jag ska på … Bara osäker på vilken jag ska välja <3

14 thoughts on “Vilken klänning ska jag välja?

  1. Den guldiga! Den är fantastiskt snygg. Önskar att jag hade en likadan även om tillfällena att använda den inte är så många. Men jag skulle njuta av vetskapen av att ha den ?. Ha en toppen middag.

  2. Definitivt nr 2 ? nr 1 ser alldeles för liten ut , nr 3 för lite show off? och italienskor vet hut man gör entré.
    Hoppas du får en trevlig kväll//chatharina

  3. Waww så snyggt du är. Alla tre är fina men jag skulle välja 3 den är så fin elegant passar dig supersnygg. Den guldiga färg gör allt. Och jag är säker på att den är snyggare i verkligheten. Lycka till stor kram ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *