Den ultimata kombinationen

Igår kväll tog jag för andra dagen i rad ett bad på 5-10 minuter och mamma mia, vad jag har saknat mina bad … Inte riktigt som innan än men snart kan jag kanske röra mig fritt vilket jag längtar efter för att plaska runt i badkaret…

Morgonrock på och sedan lite tv medan Nicole hade kompisen Holly här för att sova över, sova tillsammans och för att på morgonen göra sig i ordning inför skolans första dag.

Själv satt jag med en vän som tyckte att jag skulle prova hans keps. Har alltid fått höra att jag inte passar men kul när någon säger motsatsen så satt där i soffan med den =)

Jag tror att misstaget jag har gjort när jag har försökt mig på det där med keps är att jag har köpt en alldeles för liten sådan så M/L är nog mer min rätta storlek iom. allt hår.

Molly älskar armstödet på den nya soffan <3

Idag har jag haft tre lektioner med tre olika klasser. Mötte de elever från förra året som fortsätter läsa italienska och det är en mindre grupp som kämpar vidare med språk. Blev faktiskt glatt överraskad över att de kom ihåg så mycket som de gjorde och tror att de alla kände ungefärligen samma sak. Bravissimi var de!!!

Vidare mötte jag två andra klasser som är nya för mig och alltid lite skönt när det där första mötet är gjord då det är alltid lite spännande även för oss lärare att se vilka klasser vi får, dynamiken i de olika osv.

Nicole slutar 15.30 idag så hon började direkt med en heldag … Nu går hon i klass 2 på gymnasiet och det känns väldigt overkligt att ha en tonårsdotter som snart fyller 17 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *