Middag hos mig …

Igår rekommenderade jag dig att köpa boken Mindhunter skriven av John Douglas på Adlibris men så har nu även en annan fantastisk inspirerande bok av ett helt annat slag intagit topplistan.

Författaren är ingen annan än min väninna Johanna Toftby som nu har givit ut bok nr 2 medan jag fortsätter att drömma om att skriva en.

HÄR beställer du Johannas signerad fina bok ”Middag hos mig” för denna kvinna älskar att bjuda på fina middagar med god mat och fin dukning.

För mig som har en kommande stundentfest om 2 år kommer boken som en liten välsignelse då den innehåller bland annat en massa tips kring just studentfester. Har tom. varit med som gäst på Johannas dotters Lisa-Maries studentfest (kunde inte på Marlyns) och det är en massa jobb som ligger bakom en sådan tillställning.

HÄR kan du läsa inlägget med bilder från den dagen i juni 2016.

Boken innehåller dock även inspiration om årets alla högtider men även på middagar som du kan bjuda vänner och bekanta på när som helst. Johanna älskar som sagt bjudningar, se människor njuta av god mat och umgås. Hon och hennes väninnor i Skövde har haft sedan flera år ”Halv åtta hos mig” där de bjuder in varandra på lite finare middagar för att umgås runt mat/blommor och fina dukningar.

Följde med de när de åkte till Barcelona. Underbara väninnor hon har <3

Hon är helt enkelt en liten veteran när det gäller detta och tillför därför med en massa tips och inspiration i sin bok som även innehåller helt underbara fina bilder.

HÄR som sagt för att beställa din egna signerade exemplar Själv ser jag fram emot releasen <3

En sista bild på Johanna och Lucy som valp när vi tog en lunch i en solig Göteborg. Låt dig nu bli inspirerad med god mat, dukning, blommor och lite annat som boken bjuder sina läsare på samtidigt som boken i sig är vacker att titta på och ha synlig i köket.

2 thoughts on “Middag hos mig …

  1. Tack snälla, älskade vän för fina ord. Älskar middagar och fester och glad du är en av gästerna som förgyller festen! Barcelona- så mysigt vi hade. Vi får boka en resa snart igen!

    Kramar

    1. Ja, det var verkligen en mysig resa som borde göras om när alla kan och med Hanna nästa gång också…
      Ska bli otroligt trevligt att komma på festen, ser riktigt fram emot den <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *